Activiteiten Cinnova

Cinnova heeft als hoge druk, watersnijden als core business. Omdat wij voor deze tak van sport ons ook moeten focussen op de gebieden die hier naast liggen hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot volledig onafhankelijk totaal leverancier van: CNC Machines, Hoge druk pomp systemen, CNC BESTURING SOFTWARE, onderdelen voor elk systeem.

CNC Machines, Hier is Cinnova mee begonnen. In eerste instantie afnemer van machines en actief in watersnijden. Later is dit omgevormd tot toeleverancier en hedendaags bouwer en leverancier van cnc snijsystemen. Zowel, water, laser, frees, kant, buig, plasma en combinaties in verschillende systemen.
Onderstaande afbeelding is een systeem ontwikkeld door Cinnova, uitbreidbaar met componenten naar keuze, de machine is zo ontwikkeld dat het in elk segment kan worden toegepast. De kwaliteit van de machine staat voorop, door onze coöperatieve inkoop is het mogelijk de prijs zoveel te drukken dat dit uitermate interessant is voor de klant.

Cinnova is actief in de CNC machines en ontwikkeld hier, als een van de enige, stevig in door. Zo kan ons systeem zichzelf herstellen na een fout en is onbemand snijden ook echt onbemand. Er is een mogelijk voor camera technologie, opslaan van materiaal voor perfectie nesting en kunnen we klantgericht ontwikkelen. Vooral in de voeding is dit heel belangrijk. Geen product is hetzelfde. Een partij die meebeweegt met het product en het proces is van belang.