Sinds 1971 is KMT Waterjet toegewijd aan het pioneren en engineren van de meest efficiënte drukversterkingspompen voor gebruik met waterstraal technologie.

KMT Waterjet Systems heeft het breedste assortiment van waterstraal versterking pompen met de introductie van de Ultra High Pressure (UHP) KMT StreamLine Pro - III Serie 90.000 PSI / 6.200 bar waterstraal pomp.

De nieuwe generatie PRO-III functies:
- SUPRAlife-afdichtingen gegarandeerd 500 uur (voorwaarden zijn van toepassing)
- Het metaal-op-metaal afdichtingsontwerp is duurzamer zonder slijtage in de hogedruk cilinder boring
- Spoorstang ontwerp met hydraulische laadspanner garandeert een langere levensduur van SUPRAlife-afdichtingen
- Roestvaststalen voering voegt extra bescharming toe aan de keramische plunjer voor een langere levernsduur
- Topwerken kunnen achteraf worden ingebouwd in PRO-I & PRO-II pompen

De PRO-III serie pompen zijn verkrijgbaar in 60 HP & 125 HP voor een groot aantal snij toepassingen.
De PRO-III 60 pk pomp zal de snij productiviteit aanzienlijk verhogen met 50-70% ten opzichte van industriestandaard 60.000 PSI / 4.137 bar / 50 PK Snijsnelheden.

De PRO-III 125 pk pomp levert de abrasieve waterjet tafels twee keer zoveel vermogen door producten tot halverwege tijd te snijden in vergelijking met conventionele 60.000 PSI / 4.137 bar / 100 PK Systemen.

De KMT Rapid Seal Change-technologie voor intensifier pompontwerp is perfect voor grootschalige productie van vereisten voor enkel kop tot meerdere abrasief waterstraal-snijkoppen en voor gedetailleerd snijden met strenge toleranties vereisten.

De KMT StreamLine SL-VI serie maakt gebruik van de nieuwste technologie en een innovatief configureerbaar ontwerp voor gebruiksgemak, betrouwbaarheid en gemak. Het resultaat is een systeem dat de hoogste efficiëntie en winst levert.

Ontworpen voor maximale productiviteit, rentabiliteit en uitgebreide prestaties. Combineert de laagste kosten van het gebruik van een waterjet pomp met uitstekende KMT Genuine service ondersteuning om optimum te bieden.

Met de nieuwe TRILINE direct driven hogedruk heeft KMT Waterjet Systems de productlijn uitgebreid met toevoeging van een alternatieve pomptechnologie. De TRILINE pomp heeft een uitstekende cost of ownership-waarde en kan worden gebruikt als een stand-alone unit voor dagelijkse snij behoeften.