Features

INTENSIFIER DRUK-VERSTERKER

DE LINEAR INTENSIFIER POMP IS HET MEESTGEBRUIKTE SYSTEEM TER WERELD. DANKZIJ DE GEAVANCEERDE TECHNIEKEN KUNNEN DEZE UNITS EEN ULTRA HOGE WATERDRUK BEHALEN, MET WAARDEN VAN 40.000 PSI TOT WEL 94.000 PSI!
ER VINDEN VEEL ONTWIKKELEN PLAATS OM HET SYSTEEM BETROUWBAARDER EN VEILIGER TE MAKEN, ZO ONTWERPT CINNOVA HUN EIGEN SYSTEEM MET VOLLEDIGE BEWAKING DIE 24/7 INZETBAAR IS.

Waterflow 

1,78 / 3,44 / 7,08 ml/min

Verschillend vermogen

30 / 50 / 100 PK

Orifice doorlaat

0.254 / 0.56 / 0.508 mm

TOT 7000 BAR!

DE WATERDRUK KAN OPLOPEN TOT WEL 7000 BAR! 

HD Unit Cinnova

Features van de Cinnova Hogedruk Unit

Cinnova intensifiers vormen de industriestandaard voor waterjet- en ABRASIEVE watersnij toepassingen.
De intensifier unit wordt door Cinnova samengesteld en getest! Hierin wordt veel ontwikkeld in het slijtvaster maken van de unit. Door te werken met gekeurd materiaal en goede onderhoudsschema's weten we de levensduren van de slijtdelen en dus ook andere delen te verlengen tot soms wel 50%!
 

Monitoring van de pomp is zeer belangerijk.
Met speciale software weten we precies hoe de unit zich gedraagt. Hierbij moet gedacht worden aan het uitlezen van temperaturen, intensifier bewegingen, druk, zowel van olie als water en perslucht. Door middel van het automatisch uitlezen van waarden weten we wanneer de unit aan onderhoud toe is.

De pomp is altijd online in een beveiligde cloud. Hierdoor is het ook mogelijk de pomp te besturen vanuit de waterjet controller of de draadloze manuale controller.
Omdat de pomp altijd in verbinding staat met het internet is er een link gelegd met het service team bij Cinnova. In geval van storing/onderhoud kan er van afstand uitgelezen worden.


Preventief onderhoud is erg belangrijk, de pompunit wordt continu uitgelezen. Stilstand wordt op deze manier tot een minimum gereduceerd. Doordat de waterjet controller net zo intelligent is als de hoge druk unit is het systeem betrouwbaar genoeg om 24/7 te snijden.